Tilauksen toimitus

Toimitus

Toimitamme tuotteet huolellisesti valitun logistiikkakumppanimme avulla. Pyrimme tekemään toimituksen mahdollisimman sujuvaksi ja miellyttäväksi. Pienemmät paketit toimittaa yleensä esimerkiksi DHL tai Posti. Ne saapuvat nopeasti, joko suoraan noutopisteeseen tai kotiovelle, riippuen toimitusyhtiöstä. Suuremmat tuotteet toimitetaan rahtina ja jalkakäytävän lähelle.

Jos kohtaat vikoja tai vaurioita asennuksen aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Isoimmat paketit toimitetaan tien reunaan, kun taas pienempiä paketteja voi noutaa lähimmästä noutopisteestä. Jos et ole kotona, voit noutaa pakettisi myöhemmin ilmoitetusta paikasta.

Tarjoamme useita eri toimitusvaihtoehtoja, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon tilauksesi toimitukseen. Toimitustapa voi vaihdella tilauksesi mukaan, ja lopullinen kuljetuspalvelu määräytyy tilauksen yhteydessä.

Mahdolliset kuljetuspalvelut voivat sisältää:

Postipalvelut: Kuten Posti (Suomen Posti Oy), Matkahuolto, DB Schenker ja PostNord.
Kansainväliset kuriiripalvelut: DHL, FedEx, UPS, EMS ja muut vastaavat.

Huomaa, että käytettävä kuljetuspalvelu voi vaihdella tilauksen, tuotteen ja määränpään mukaan. Tavoitteenamme on tarjota sinulle nopea, luotettava ja edullinen toimitus jokaisen tilauksen kanssa.

Tulli

Osasta tuotteistamme saattaa aiheutua tullimaksuja, sillä ne tuodaan Euroopan ulkopuolelta. Ole hyvä ja huomioi, että emme vastaa mahdollisista tullimaksuista. Saatat saada yhden tai useamman paketin, ja niiden saapuessa maahan saatat joutua maksamaan tullimaksuja riippuen sijainnistasi.

Seurantatiedot

Saat sähköpostiisi seurantanumeron, kun tilauksesi on lähetetty, mutta joskus ilmaisen toimituksen vuoksi seuranta ei ole käytettävissä. Logistisista syistä saman ostoksen tuotteet voidaan lähettää erillisissä paketeissa, vaikka olisit määrittänyt yhdistetyn toimituksen.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.