Käyttöehdot

Tarjoamme sinulle palveluita tässä sopimuksessa esitettyjen ilmoitusten, ehtojen ja ehtojen mukaisesti. Lisäksi noudatat tällaisiin palveluihin sovellettavia sääntöjä, ohjeita, käytäntöjä, ehtoja ja ehtoja ennen niiden käyttöä. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä sivustoa ja näitä ehtoja milloin tahansa.

Ennen kuin jatkat, lue tämä sopimus, koska sivuston käyttäminen, selaaminen tai muu käyttö osoittaa, että hyväksyt kaikki tämän sopimuksen ehdot.

Hyväksymällä nämä käyttöehdot käyttämällä Sivustoa vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias. Jos olet alle 18-vuotias, käytä tätä Sivustoa vain vanhemman tai laillisen huoltajan valvonnassa. Tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti antaa sinulle rajoitetun, peruutettavan, ei-siirrettävän ja ei-yksinomaisen lisenssin päästäksesi ja käyttää Sivustoa näyttämällä sen Internet-selaimessasi vain ostoksia varten, ei mihinkään tarkoitukseen. kaupalliseen käyttöön tai kolmannen osapuolen lukuun, paitsi jos modernikoti.fi on erikseen sallinut sen etukäteen. Tämän sopimuksen rikkominen johtaa tässä kappaleessa myönnetyn lisenssin välittömään peruuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta.

Ellei yrityksemme ole erikseen antanut lupaa etukäteen, kaikki materiaalit, mukaan lukien kuvat, teksti, piirrokset, mallit, kuvakkeet, valokuvat, ohjelmat, musiikkileikkeet tai lataukset, videoleikkeet ja kirjallinen ja muu materiaali, joka on osa tätä Sivustoa (yhteisesti ” Sisältö”) on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa käyttää kaupallisesti mitään Sivustolla annettuja tietoja tai käyttää Sivustoa millään tavalla toisen yrityksen hyödyksi. Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta, lopettaa tilejä ja/tai peruuttaa tilauksia oman harkintansa mukaan, mukaan lukien rajoituksetta, jos uskomme, että asiakkaan toiminta rikkoo sovellettavia lakeja tai on haitallista etujemme kannalta. Et saa jäljentää, levittää, näyttää, myydä, vuokrata, lähettää, luoda siitä johdannaisteoksia, kääntää, muokata, kääntää, purkaa, purkaa tai muuten hyödyntää tätä Sivustoa tai mitään sen osaa, ellei yrityksemme ole nimenomaisesti kirjallisesti sallinut sitä.

Et saa ladata, levittää tai muuten julkaista tämän sivuston kautta mitään sisältöä, tietoa tai muuta materiaalia, joka (a) sisältää bugeja, viruksia, matoja, ansaovia, troijalaisia tai muuta haitallista koodia tai ominaisuuksia; (b) on herjaava, uhkaava, herjaava, säädytön, säädytön, pornografinen, syrjivä tai voi johtaa mihin tahansa siviili- tai rikosoikeudelliseen vastuuseen Yhdysvaltojen tai minkä tahansa muun sovellettavien lakien mukaisesti; tai (c) loukkaa tai loukkaa kenen tahansa tekijänoikeuksia, patentteja, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, liikesalaisuuksia tai muita omistusoikeuksia. modernikoti.fi voi antaa sinulle tunnuksen ja salasanan, jotta voit päästä ja käyttää tämän Sivuston tiettyjä osia. Joka kerta kun käytät salasanaa tai tunnistetta, sinun katsotaan olevan valtuutettu käyttämään Sivustoa tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä modernikoti.fi ole velvollinen tutkimaan pääsyn tai pääsyn lähdettä. Sivuston käyttöä.

Olet yksin vastuussa tämän sivuston kaikista pääsystä ja käytöstä kenen tahansa, joka käyttää sinulle alun perin myönnettyä salasanaa ja tunnistetta, riippumatta siitä, oletko sinä todella valtuuttanut tällaisen pääsyn tälle sivustolle tai et, mukaan lukien rajoituksetta kaikki viestintä ja lähetykset. ja kaikki velvoitteet (mukaan lukien rajoituksetta taloudelliset velvoitteet), jotka aiheutuvat tällaisesta pääsystä tai käytöstä. Olet yksin vastuussa sinulle määritetyn salasanan ja tunnisteen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden suojaamisesta. Sinun tulee välittömästi ilmoittaa modernikoti.fi:lle kaikesta salasanasi tai tunnistetietosi luvattomasta käytöstä tai muusta tämän Sivuston tietoturvaloukkauksesta tai uhkaavasta loukkauksesta.